Functieomschrijving

Over de werkplek

Nunner Logistics s-Heerenberg is een onderdeel van Nunner Logistics. Nunner Logistics is een internationaal opererende logistiek dienstverlener. Nunner biedt toonaangevende logistieke oplossingen om het wereldwijde concurrentievermogen van klanten continu te verbeteren met respect voor mens en milieu. We vinden het belangrijk dat transport zo optimaal en efficiƫnt mogelijk verloopt en willen de beste mensen hebben om dit te faciliteren.

We hebben blijvende groei ambities. Om deze groei mede vorm te geven, is het van belang dat onze klanten tijdig en van alle informatie worden voorzien die betrekking hebben op hun zendingen. Daarom zijn we voor onze vestiging in s-Heerenberg op zoek naar een ....

Customer Service medewerker

40 uur per week

Werktaken

Wat ga je doen?

Als Customer Service medewerker zorg je er samen met je collega's voor dat de vragen van onze klanten worden beantwoord. Deze vragen kunnen gaan over leveringen, facturen, offertes, afwijkende bestellingen en andere logistiek gerelateerde vraagstukken.

Je bent altijd op zoek naar de beste oplossing. Hier komen jouw resultaatgerichtheid en flexibiliteit goed bij van pas. Je verwerkt de binnenkomende orders en legt de transportdossiers aan, informeert klanten proactief over de voortgang van de zendingen, adviseert hen en denkt in mogelijkheden. Me klanten communiceer je voornamelijk via e-mail en de telefoon.

Kwalificaties

Wanneer pas jij in deze functie?

  • Je komt terecht in een fijn team dat voor elkaar klaar staat. Je helpt bouwen en maakt met kleine dingen al een groot verschil.
  • Je bent zeer klantgericht en communicatief vaardig in de Nederlandse taal, kennis van Engelse en/of Duitse taal is een pre.
  • Je bent sociaal en weet je goed te verplaatsen in klanten en hun behoeften.
  • Je weet de hoed van de rand te scheiden, bent nauwkeurig, kunt je makkelijk aanpassen en je raakt niet snel in de stress.
  • Gedurende de dag zie je kansen, neem je initiatief en ben je ondernemend. Kennis van het MS office pakket heb jij ruim voldoende.
  • Jij bent een teamspeler, respectvol naar je collega's en medewerkers.

Omvang van dienstverband

Vorm van dienstverband : Dienstverband voor onbepaalde tijd

Omvang : Fulltime

Sollicitatie

Uiterste sollicitatiedatum: 1-6-2024

Referentienummer : C181952

Dienstverband

Aantal geadverteerde functies : 1

Contact

Contactpersonen

Nino Monnasso
Operations Manger
Mobiel telefoonnummer 0031634483105
Telefoon
E-mailadres
Sharon Bisselink-van de Vorle
HR Business Partner
Mobiel telefoonnummer 00316-41833745
Telefoon
E-mailadres

Overig

Wat wij bieden is:

Nunner Logistics is een uitdagende, groeiende en innovatieve werkgever waarbij steeds kansen in de markt worden gecreƫerd en er voldoende doorgroeimogelijkheden ontstaan om jezelf te ontwikkelen. Voor de door jouw geleverde diensten wordt je goed beloond. Je salaris is afhankelijk van je kennis en kwaliteiten en wordt goed beoordeeld. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen per kalenderjaar, neem je deel een collectieve pensioenregeling en een collectieve WGA verzekering.

Je komt in een jong en dynamisch team van professionals waar je initiatieven op prijs worden gesteld. Deze uitdagende fulltime functie is ter uitbreiding van het vaste team.

Wil je meer functie-inhoudelijke informatie, neem dan gerust contact op met Nino Monasso, Operations Manager via +31-634483105. Wij vertellen graag meer over de functie en hoe het is om bij Nunner te werken. Vragen over de sollicitatieprocedure mag je kenbaar maken aan Sharon Bisselink- van de Vorle, HR Business Partner via +31-641833746.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

Wil je weten waar we zitten?
Vind de werkplek op een kaart   hier